Partnereink
Siren7

A Siren7 online reklámkampányunk 17 ezer felhasználót, közel 21 ezer munkamenetet és több mint 37 ezer oldalmegtekintést hozott egy hónap alatt.

Kattints a médiumok listájáért!

 

Online megjelenések cunamija!

A „nagy hagyományos PR-kampány” több mint 20 híroldalon történő megjelenést jelentett, olyan portálokkal, mint az Origó vagy az Igényes férfi, csak hogy a legnagyobbat és a legtöbb átkattintást hozót említsük (az oldalt látható pdf frissítgetését egy idő után abbahagytuk).

Ezenfelül olyan „exkluzív megjelenésekkel” serkentettük az érdeklődést, mint az M1 Ma reggelben való megjelenés vagy éppen a Rádió1 és Sláger FM hírei közé való bekerülés. A hagyományos kampány kifutása után pedig további natív megjelenésekkel (Magyar Hírlap, Trend FM, Híradó.hu, Beol.hu stb.) tartottuk fent az érdeklődést. Ugyanakkor ki kell emelni, hogy a számokhoz hozzátett egy intenzív Facebook jelenlét és néhány fizetett hirdetés is.

Az autósoknak rádióhírekben kell reklámozni!

Rádió1 hírek – a Siren7 honlapja nem bírta a terhelést a sok érdeklődő miatt

Reklámkampányunk visszaigazolt egy csomó olyan alapaxiómát, mint hogy az autósoknak rádiós hírekben kell hirdetni, illetve hogy a kisebb szakmai oldalak gyakran nagyobb megtérülést hoznak, mint a hatalmas kattintásszámú presztízsoldalak.

Ezúton szeretném megköszönni a kedves szerkesztőknek, hogy két hazai kkv-nak, a zseniális Siren7-nek és a fantasztikus Content ’n More-nak is hírét vitték!

Kapcsolat

Content ‘N More kommunikációs ügynökség

1068 Budapest
Szófia u. 33. fsz. 2.

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Ha van egy jó sztorid, segítünk elmondani, ha még nincs, akkor együtt megalkotjuk a TE TÖRTÉNETED.

Hogyan dolgozunk?

Munkánkat az ügyféllel szoros együttműködésben végezzük, mivel csak így mérhetjük fel kellő alapossággal az igényeket, érthetjük meg a konkrét feladatot és határozhatjuk meg közösen a célokat.

Miért válassz minket?

Minden ügyfélnek egyedi megoldásokat kínálunk, mivel úgy tartjuk, hitelesen kommunikálni csak így lehet.