Partnereink
Baker Street's Training Kft

Kétoldalas interjú a Figyelőben a coach képzés hazai helyzetéről.

Sándor Jenő, a Baker Street’s Training Kft. alapítója, ha éppen nem a legnagyobb hazai cégeket coach-olja, akkor a METU – Business és team coach képzés szakvezetőjeként tevékenykedik. Mondhatni evangelistája lehet ennek a kikerülhetetlen módszertannak, amire egyre inkább figyel oda a mainstream is. Egyelőre úgy fest, hogy a coach képzésre fogékony a hazai sajtó, ugyanis első közös munkánkba a tévé kivételével minden hullámhosszon megjelentünk!

Sajtómegjelenések, én így szeretlek!

Az országosan a legnagyobb elérést produkáló Retro Rádió és a Budapestet rendszeresen behúzó Rádió1 hírei között is megjelent tartalom marketinges munkánk. Ezenfelül pedig a Figyelő gazdasági hetilapban jelent meg kétoldalas interjú az új szak indulásáról. Az online-t meg lejjebb lehet figyelgetni, de elég annyi, hogy a releváns szakmai oldalak mellett nagy elérésű portálokat is bevettünk, hogy a relevanciáját is biztosan növeljük az adott honlapoknak, ne csak pillanatnyilag figyelemfelkeltés legyen a reklámkampány.

 

Kapcsolat

Content ‘N More kommunikációs ügynökség

1068 Budapest
Szófia u. 33. fsz. 2.

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Ha van egy jó sztorid, segítünk elmondani, ha még nincs, akkor együtt megalkotjuk a TE TÖRTÉNETED.

Hogyan dolgozunk?

Munkánkat az ügyféllel szoros együttműködésben végezzük, mivel csak így mérhetjük fel kellő alapossággal az igényeket, érthetjük meg a konkrét feladatot és határozhatjuk meg közösen a célokat.

Miért válassz minket?

Minden ügyfélnek egyedi megoldásokat kínálunk, mivel úgy tartjuk, hitelesen kommunikálni csak így lehet.