Szolgáltatások
Garantált sajtómegjelenés

Sajtókapcsolatainknak köszönhetően az Ön vállalkozásai is bekerülhet a hírekbe, legyen szó tévéről, rádióról vagy az írott sajtóról.

Online kampányok

Elsősorban, lévén a 21. századról szó, online sajtómegjelenésekkel foglalkozunk, ezen belül is legfőbb erősségünk a Google szemében legfontosabb írott sajtó, ami a linképítés és SEO alapja. A tévés és rádiós megjelenéseket is ennek fényében szervezzük, azaz promótáljuk tovább. Magyarán, ha a CNM-el dolgozik, akkor a tévés és/vagy rádiós szereplése nem vész el az éterben, hanem tovább erősödik online hírként.

Sajtómegjelenés hírként!

Egyenlítse ki az erőviszonyokat segítségünkkel, és szerepeljen vállalkozásával a legnagyobbakkal egy helyen, a leglátogatottabb hírportálokon. A listaárak töredékéért juttatjuk el üzenetét a legmegbízhatóbb formában, hírként! Sajtókapcsolatainknak köszönhetően szinte nincsen olyan platform, ahova ne tudnánk bekerülni így vagy úgy: a PR-kampányt kedvező árú irányított megjelenésekkel egészítjük ki. A Content ’n more egyik legnagyobb erőssége a kiváló ár/érték arány garantálása, amit kisüzemi működésünk mellett évek óta sajtó- és ügynökségi kapcsolataink révén tudunk garantálni.

A PR-cikk sem ördögtől való

Természetesen sajtómegjelenési mixünkben szerepelnek PR-cikkek is, de az egyik specialitásunk, hogy megjelenéseink túlnyomó része natív hír kategóriába esik, ami az olvasókban a legnagyobb bizalmat kelti. Ugyanakkor bizonyos esetekben megéri a sajtóban direktben reklámozni is. Egyszerűen vannak honlapok, ahol olyan szűrt közönséget tudunk elérni, amit a legnagyobb Facebook és Google Ads zsonglőrök sem tudnak reprodukálni. Különösen megéri, ha kihasználja, hogy a legtöbb esetben jobb áron tudja a CNM bejuttatni a legnagyobb oldalakhoz, mint a konkurencia!

A sajtómegjelenés a siker megalapozása!

Le kell szögeznünk, hogy a sajtómegjelenések hatása merőben eltér a Google-ön és a Facebookon elköltött direk hirdetésektől, előbbiek jól használva gyorsan generálhatnak eladásokat, különösen egyszerűbb és olcsóbb használati termékeknél. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy szerencsére egyre több a tudatos vásárló, akik már az áron felül más szempontokat is mérlegelnek, már egy ruhacsipesz megvásárlásánál is. Ebben az esetben pedig komoly döntési alapot jelenthet egy jól irányzott sajtómegjelenés, mely kihangsúlyozza, hogy a termék miért környezetbarátabb, tudatosabb, társadalmilag igazságosabb stb.

A drágább termékek és szolgáltatások barátja a sajtómegjelenés

A sajtómegjelenés által támogatott long tail eladási stratégia/kulcsszavak különös jelentőséget kapnak, ha drága eszközöket árulunk, mint a Thege-Plastic Kft., vagy olyan bizalmi szolgáltatást, mint a FoglaljOrvost.hu. Természetesen a legjobb hatást akkor érjük el, ha áldozunk minden fronton, illetve a Facebookon és más közösségi platformjainkon utánközöljük sajtómegjelenéseinket. Több éves tapasztalat mutatja számokban, hogy egyszerűbben nagyobb aktivitást és konverziót érünk el, ha nem csak a honlapunkon megjelenő tartalmakat pörgetjük vissza csatornáinkra.

De ha félre is rakjuk a számokat, amiket a sajtómegjelenés hoz, akkor sem nagyon lehet más platformon jobban brandet építeni, mint a sajtóban. Arról meg nem is beszélve, hogy egyszerűen menő látni cégünk nevét leírva a sajtóban, pláne printben! 😊

Szóval, ha brandet és SEO-t is építenél, keress minket bátran!

Kapcsolat

Content ‘N More kommunikációs ügynökség

1068 Budapest
Szófia u. 33. fsz. 2.

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Ha van egy jó sztorid, segítünk elmondani, ha még nincs, akkor együtt megalkotjuk a TE TÖRTÉNETED.

Hogyan dolgozunk?

Munkánkat az ügyféllel szoros együttműködésben végezzük, mivel csak így mérhetjük fel kellő alapossággal az igényeket, érthetjük meg a konkrét feladatot és határozhatjuk meg közösen a célokat.

Miért válassz minket?

Minden ügyfélnek egyedi megoldásokat kínálunk, mivel úgy tartjuk, hitelesen kommunikálni csak így lehet.