Partnereink
Kommunikációs összefogás a KKV-k megsegítésére

Az összefogást az AdSolutions Kft.-vel és a PR kommunikáció specialistája, az Alright Communications csapatával az a közös hitünk hívta életre, hogy a válságban kiemelten fontos a kommunikációs cégek híd szerepe, ami erősebb gazdaságot eredményez. Éppen ezért vállalunk akár ingyen is munkát, hogy legyen egy szövet, melyről el lehet rugaszkodni, ha már ott tartunk.

A Content N’ More megítélése szerint a sajtómegjelenésekből azonban – igen gyakran – igazságtalanul ki vannak rekesztve a hazai kkv-k, a mikrovállalkozásokról nem is beszélve, míg a gigavállalatok egyértelmű mellébeszélése simán bejárja a sajtó azon részét is, mely kínosan ügyel rá, hogy „sajtóanyagokkal ne rombolják komolyságukat”. Szerencsére azért nem lehetetlen sajtómegjelenésekre szert tenni olyan oldalakon, melyeket vita nélkül lehet komolynak tekinteni, sőt, odáig mennék, hogy olyan portálok ezek, melyek felfogták a jelen és a jövő szavát.

A CNM azon lesz, hogy tovább keresse a partneri viszonyt a médiával, és ha úgy adódik, akkor anyagilag is támogassa munkáját. Az eddig is nyitott oldalaknak nagy köszönet, a többieknek meg összefogásra fel!

Az meg már csak hab a tortán, hogy egy ilyen kampánynak köszönhetően a Domain Authority-je az oldalamnak, 8-ról 18-ra ugrott. Természetesen a mikrovállalkozások is hasonlóra számíthatnak 🙂

Kapcsolat

Content ‘N More kommunikációs ügynökség

1068 Budapest
Szófia u. 33. fsz. 2.

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Ha van egy jó sztorid, segítünk elmondani, ha még nincs, akkor együtt megalkotjuk a TE TÖRTÉNETED.

Hogyan dolgozunk?

Munkánkat az ügyféllel szoros együttműködésben végezzük, mivel csak így mérhetjük fel kellő alapossággal az igényeket, érthetjük meg a konkrét feladatot és határozhatjuk meg közösen a célokat.

Miért válassz minket?

Minden ügyfélnek egyedi megoldásokat kínálunk, mivel úgy tartjuk, hitelesen kommunikálni csak így lehet.